Οι GreekAPPs λειτουργούν ταυτόχρονα σαν ιστοσελίδες και Εφαρμογές για κινητά, παρέχοντας στους Συνεργάτες μας διπλή και άμεση προώθηση.

ΟΙ Χρήστες μας μπορούν να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες όχι μόνο μέσα από τον υπολογιστή τους αλλά και μέσα από το κινητό τους κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στον επιλεγμένο προορισμό.

Πολλοί επιχειρηματίες αναρωτιούνται παρ’ όλα αυτά, για ποιο λόγο θα πρέπει να εξασφαλίσουν την παρουσία της επιχείρησής τους σε μια Εφαρμογή Για Κινητά.

Οι εφαρμογές είναι ίσως οι καλύτεροι δίαυλοι για να τραβήξει κάποιος την προσοχή των καταναλωτών στις μέρες μας.

Μέσω της παρακολούθησης πληροφοριών αιχμής και της εστίασης στον πελάτη, η διαφήμιση εντός της εφαρμογής έχει αποκτήσει δημοτικότητα παγκοσμίως, ειδικά για την Τουριστική  βιομηχανία.

Στο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον, εκατομμύρια Τουριστικές Επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται σε εφαρμογές για κινητά για να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Σας παραθέτουμε παρακάτω10 λόγους για τους οποίους η διαφήμιση της τουριστικής επιχείρησής σας σε μια ταξιδιωτική εφαρμογή είναι απαραίτητη και επωφελής:

 

1-Αυξημένη ορατότητα:

Η Παρουσία και Προώθηση σε μια ταξιδιωτική εφαρμογή θα αυξήσει την προβολή της επιχείρησής σας σε ένα ευρύτερο κοινό δυνητικών πελατών που αναζητούν ενεργά προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με ταξίδια. Εκτιμάται ότι υπήρχαν περίπου 85,5 εκατομμύρια ενήλικες στις ΗΠΑ που χρησιμοποιούσαν μια ταξιδιωτική εφαρμογή τουλάχιστον μία φορά το μήνα, και ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί σε πάνω από 100 εκατομμύρια μέχρι το 2023.

 

2-Στοχευμένη διαφήμιση:

Οι ταξιδιωτικές εφαρμογές σας επιτρέπουν να στοχεύετε σε συγκεκριμένα δημογραφικά στοιχεία και ενδιαφέροντα, καθιστώντας την προώθησή σας πιο αποτελεσματική και αποδοτική.

 

3-Οικονομικά αποδοτική:

Η Παρουσία σε μια ταξιδιωτική εφαρμογή μπορεί να είναι πιο αποδοτική από τις παραδοσιακές μεθόδους διαφήμισης, όπως η έντυπη ή η τηλεοπτική διαφήμιση.

 

4-Ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο:

Οι ταξιδιωτικές εφαρμογές μπορούν να παρέχουν ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τη διαθεσιμότητα, τις τιμές και τις προσφορές της επιχείρησής σας, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες έχουν ακριβείς πληροφορίες.

 

5-Ευκολία:

Οι ταξιδιωτικές εφαρμογές διευκολύνουν τους πελάτες να ερευνούν και να κάνουν κρατήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με ταξίδια, καθιστώντας πιο βολικό για αυτούς να επιλέξουν την επιχείρησή σας έναντι των ανταγωνιστών.

 

6-Αυξημένη δέσμευση των πελατών:

Οι ταξιδιωτικές εφαρμογές μπορούν να παρέχουν στους πελάτες μια πλατφόρμα για να συνδεθούν με την επιχείρησή σας, να αφήσουν κριτικές και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, γεγονός που μπορεί να συμβάλει στην οικοδόμηση ενός ισχυρού ονόματος για την επιχείρησή σας..

 

7-Βελτιωμένη εμπειρία πελατών:

Εντασσόμενοι σε μια ταξιδιωτική εφαρμογή, μπορείτε να παρέχετε στους πελάτες σας μια απρόσκοπτη εμπειρία κράτησης και ταξιδιού, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε θετικές κριτικές και συστάσεις.

 

8-Πρόσβαση σε αναλυτικά στοιχεία:

Οι ταξιδιωτικές εφαρμογές παρέχουν πρόσβαση σε λεπτομερείς αναλύσεις και πληροφορίες, επιτρέποντάς σας να μετράτε την αποτελεσματικότητα των διαφημιστικών σας εκστρατειών και να λαμβάνετε αποφάσεις βάσει δεδομένων.

 

9-Βελτιστοποίηση για κινητά τηλέφωνα:

Οι ταξιδιωτικές εφαρμογές είναι σχεδιασμένες για κινητές συσκευές, διευκολύνοντας τους πελάτες να κάνουν κρατήσεις και να έχουν πρόσβαση σε προϊόντα και υπηρεσίες ακόμη και την τελευταία στιγμή, ενώ βρίσκονται… εν κινήσει.

 

10-Αύξηση των κρατήσεων:

Η διαφήμιση σε μια ταξιδιωτική εφαρμογή μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένες κρατήσεις και έσοδα για την τουριστική επιχείρησή σας, καθώς οι πελάτες είναι πιο πιθανό να κάνουν κρατήσεις μέσω μιας πλατφόρμας που εμπιστεύονται και με την οποία είναι συνδεδεμένοι 24/7/365.